Eigen auto weer als nieuw

Uiteraard verkopen wij graag een nieuwe auto of occasion, maar als de eigen auto nog een tijdje in bezit blijft is een totale opfrisbeurt een goede tussenstap.

Citroen C3 Pluriel restyle - eigen auto weer als nieuw

Onlangs mochten wij voor een van onze klanten deze Citroën C3 Pluriel een totale opfrisbeurt geven. Dit model wordt al enige jaren niet meer geproduceerd, maar blijft een unieke verschijning. De huidige eigenaar wil er graag nog een aantal jaren mee vooruit en vond onze totale opfrissing een uitkomst.

Frisse looks als vanouds

Hierbij werden kleine deukjes in het plaatwerk hersteld en werd de auto van binnen compleet gereinigd. Een intensieve poetsbeurt zorgde uiteindelijk voor dat de auto ook van buiten weer als nieuw werd.

Citroen C3 Pluriel restyle cleaning - frisse start in eigen auto

Ook technisch klaar voor tweede jeugd

Daarnaast zorgde ons werkplaatsteam ervoor dat de onderhuids ook de techniek weer helemaal op peil werd gebracht. Al met al kan deze Pluriel met frisse spirit aan zijn tweede jeugd beginnen!

Ook interesse in een opfrisbeurt voor de auto? Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×