Vakkundig remvloeistof vervangen voor alle auto merken door BOVAG Autobedrijf in Malden regio Nijmegen

Vakkundig remvloeistof vervangen voor alle auto merken door BOVAG Autobedrijf in Malden regio Nijmegen

Een noodstop komt altijd onverwacht, maar in zo’n geval wil je wel voor 100% op de remmen kunnen vertrouwen. Dat geldt dagelijks in en rond Nijmegen, maar helemaal tijdens die buitenlandse afdaling met de caravan… Tijdig de remvloeistof vervangen is daarom noodzakelijk.

Remvloeistof neemt af in kwaliteit doordat het vocht aantrekt, teveel vocht in de vloeistof zorgt voor een verminderde remwerking. Tot aan volledig falen toe! Minimaal eens per 2 jaar is verversing daarom nodig.

Vakkundig en snel remvloeistof vervangen

Met goede apparatuur en veel vakkennis verversen wij de remvloeistof snel en vakkundig. Uiteraard met de juiste remvloeistof voor uw auto en inclusief het perfect ontluchten van het remsysteem.

De verversing is uitstekend te combineren met onderhoud aan uw auto.

Remvloeistof vervangen alle auto merken BOVAG Autobedrijf in Malden regio Nijmegen

Ook andere werkzaamheden aan het remsysteem

Ook andere werkzaamheden aan de schijfremmen of trommelremmen van uw auto zijn bij ons in goede handen. Zo vervangen wij remschijven, remblokken en remvoeringen en kunnen bijvoorbeeld ook de remklauwen vervangen of weer gangbaar maken.

Remschijven en remblokken vervangen alle automerken BOVAG Autobedrijf Malden regio Nijmegen

De koffie staat klaar!

In Malden zijn wij gemakkelijk bereikbaar, ook vanuit Nijmegen. Er is rond het pand ruime parkeergelegenheid aanwezig en wachten is comfortabel mogelijk in onze wachtruimte met wifi en lekkere koffie. In overleg is ook een leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service mogelijk.

Maak direct een werkplaats-afspraak of neem contact met ons op.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×