Uw Citroën-specialist in Nijmegen voor onderhoud en apk

Dé onderhoudspecialist voor uw Citroën in Nijmegen!

Autobedrijf Bart Ebben is als Eurorepar-dealer gespecialiseerd in Peugeot en Citroën en is door de Eurorepar aangesteld voor de regio Nijmegen, Malden, Mook, Heumen en Groesbeek.

Vakkundig & betaalbaar onderhoud bij de Citroën specialist voor Nijmegen

Als Eurorepar- en BOVAG-lid zijn wij gespecialiseerd in Citroën en dienen we aan strenge kwaliteitseisen te voldoen.

Het Eurorepar-dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Citroën, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud en reparaties, garantie, autolease, financieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud voor uw Citroën

Eurorepar-dealer en merkspecialist voor Citroën, Autobedrijf Bart Ebben is een vertrouwd adres in de regio Nijmegen voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Citroën. De monteurs van de Eurorepar-dealers zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Citroën en laten zich zeer geregeld bijscholen! Bovendien werken we voor een aantrekkelijk tarief want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Omdat wij onderhoud, APK en aircoservice doen voor alle merken, bent u met elk automerk van harte welkom!

De koffie staat klaar!

Bekijk hier eenvoudig hoe u vanuit Nijmegen bij ons terecht komt:

Wachten is comfortabel mogelijk in onze wachtruimte met wifi en lekkere koffie. In overleg is ook een leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service mogelijk.

Maak direct een werkplaats-afspraak of neem contact met ons.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×