Uw Citroën specialist in Cuijk voor onderhoud en apk

Dé onderhoud specialist voor uw Citroën in Cuijk!

Autobedrijf Bart Ebben is als Eurorepar dealer gespecialiseerd in Peugeot & Citroën en is door de Eurorepar dealervereniging aangesteld voor de regio Cuijk, Nijmegen, Malden, Mook, Heumen en Overasselt.

Eurorepar dealer en merkspecialist voor Citroen, Autobedrijf Bart Ebben is een vertrouwd adres in de regio Cuijk voor uw onderhoud.

Als BOVAG en Eurorepar lid zijn we gespecialiseerd in Citroën en dienen wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Het Eurorepar dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs met veel kennis van uw Citroën, maar ook de beste condities in aanbod, Service, onderhoud & reparaties, garantie, autolease, financieringen en verzekeringen.

Vakkundig & betaalbaar onderhoud voor uw Citroën

Eurorepar dealer en merkspecialist voor Citroen, Autobedrijf Bart Ebben is een vertrouwd adres in de regio Cuijk voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Citroën. De monteurs van de Eurorepar dealers zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Citroën en laten zich zeer geregeld bijscholen! Bovendien werken we voor een aantrekkelijk tarief, want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Omdat wij onderhoud, APK en Airco service doen voor alle merken, bent u met elk automerk van harte welkom!

De koffie staat klaar!

Vanuit Cuijk neemt u de A73 en slaat af op afslag 3 Malden, bovenaan bij de stoplichten rechtsaf en daarna bij de eerste stoplichten weer rechtsaf Industrieterrein Sluisweg op. Na ongeveer 200 meter vindt u ons BOVAG Autobedrijf aan de rechterkant.

Er is rond het pand ruime parkeergelegenheid aanwezig en wachten is comfortabel mogelijk in onze wachtruimte met wifi en lekkere koffie. In overleg is ook een leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service mogelijk.

Maak direct een werkplaats-afspraak of neem contact met ons.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor autoschadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

car

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste acties?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×