Uw Citroën-garage in Nijmegen | BOVAG- en Eurorepar-dealer

Dé gespecialiseerde Citroën-garage in de regio Nijmegen!

Autobedrijf Bart Ebben is als garage gespecialiseerd in Citroën en Peugeot en is al jarenlang de Citroën-specialist voor de regio Nijmegen, Malden, Mook, Heumen en Groesbeek.

Citroen garage Bart Ebben is al 40 jaar een vertrouwd adres in de regio Nijmegen voor uw onderhoud, reparatie en APK

Als BOVAG- en Eurorepar-lid zijn wij gespecialiseerd in Citroën en dienen we aan de strenge kwaliteitseisen te voldoen. Het Eurorepar dealerschap garandeert u hierdoor niet alleen monteurs die alles weten van uw Citroën, maar ook de beste condities in aanbod, service, onderhoud en reparaties, garantie, autolease, financieringen en verzekeringen.

Vakkundig en betaalbaar onderhoud voor uw Citroën

Citroën-garage Bart Ebben is meer dan 40 jaar een vertrouwd adres in de regio Nijmegen voor uw onderhoud.

Ons team staat steeds voor u klaar voor de beste service en het beste advies voor u en uw Citroën. De monteurs van de Eurorepar-bedrijven zijn steeds perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen en laten zich zeer geregeld bijscholen! Bovendien werken we voor een aantrekkelijk tarief want naast vakmanschap staan wij ook voor betaalbaar onderhoud. Omdat wij onderhoud, APKautomaatbak spoelen en aircoservice doen voor alle merken, bent u met elk automerk van harte welkom!

De koffie staat klaar!

Bekijk hier eenvoudig hoe u vanuit Nijmegen bij ons terecht komt:

Wachten is comfortabel mogelijk in onze wachtruimte met wifi en lekkere koffie. In overleg is ook een leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service mogelijk.

Maak direct een werkplaats-afspraak of neem contact met ons.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×