Schadeherstel

Ook bij autoschade staan we voor u klaar!

Autoschade komt nooit gelegen: juist dan is het goed om te weten dat Autobedrijf Bart Ebben de zorg om schadeherstel bij u wegneemt. De afwikkeling van uw schade regelen wij rechtstreeks met uw verzekering- of leasemaatschappij, ongeacht het merk van uw auto. Door middel van vervangend vervoer kunt u mobiel blijven!

Neem direct contact op met Jan op 024-34 34 544 of via ons contactformulier.

Voordelig schade repareren met gebruikte onderdelen mogelijk

Een extra voordeel kunt u bij ons halen als u kiest voor schadeherstel van uw Citroën of Peugeot met gebruikte onderdelen, ofwel groene onderdelen. De schadereparatie valt dan veel voordeliger uit en het is ook nog eens een duurzame oplossing. Of u nu voor nieuwe of gebruikte delen kiest, bij ons voeren gediplomeerde vakmensen uw reparatie uit met de nieuwste apparatuur.

Kleine schades voordelig repareren met uitdeuken zonder spuiten

Jouw auto helemaal top in orde, alleen jammer van dat parkeerdeukje… Zonder al te hoge kosten is ook zo’n kleine autoschade zeer goed te verhelpen. Met behulp van het specialistische ‘uitdeuken zonder spuiten’ is een reparatie snel gedaan.

Uitdeuken zonder spuiten bij Autobedrijf Bart Ebben Malden - Nijmegen

Al met al bent u dus ook voor schadeherstel bij ons aan het juiste adres.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×