Onderhoud & reparaties

Voor auto onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor autoschadeherstel kunt u bij ons in Malden regio Nijmegen terecht.

Onze ervaren en vakkundige monteurs staan voor u klaar en gaan graag voor u aan de slag met passie voor hun vak. Ze werken vanuit één doel: u zo snel mogelijk weer op weg te helpen en te houden. Natuurlijk gebruiken we geavanceerde testapparatuur. Op die manier kunnen wij u de kwaliteit en veiligheid garanderen die u van ons verwacht.

Maak direct een werkplaats-afspraak

Werkplaats voor onderhoud-reparatie Citroen Peugeot regio Nijmegen

Wij zijn in het bezit zijn van de technische- en onderhoudsgegevens van alle merken auto’s, met als specialisatie Peugeot en Citroën. Wij beschikken over originele onderdelen, waarbij het onderhoud altijd conform de voorschriften van de fabrikant uitgevoerd wordt.

Goedkopere onderdelen

Wanneer u goedkopere onderdelen wenst te gebruiken, dan willen wij u graag over deze mogelijkheden informeren en u hierover adviseren. Naast originele merkonderdelen kunnen wij met onze partner Eurorepar kunnen we voor vele automerken voordelige onderdelen leveren.

Bovendien kunnen we (vooral voor modellen van Citroën & Peugeot) ook gebruikte onderdelen aanbieden en zo een duurzame en voordelige reparatie voor u realiseren.

Gratis APK?

Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend.

Specifieke auto reparatie/ onderhoud

Naast regulier onderhoud of een vakantie controle kunnen wij ook voorzien in meer specifieke werkzaamheden als een automaatbak spoelen of een koppeling vervangen. Met behulp van een speciale camera kunnen we ook interne diagnoses stellen zonder demonteren, zoals bijvoorbeeld in de verbrandingskamers van een motorblok.

Andere merken? Van harte welkom!

Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud, reparatie, APK, remvloeistof verversen, airco service en schadeherstel voor alle merken uitstekend bij ons terecht. Onze monteurs worden namelijk niet alleen bij de importeur voor één merk opgeleid, maar zijn “allround”, waardoor er een breed kennisniveau aanwezig is.

Alle werkzaamheden in onze werkplaats vinden plaats op basis van de beschikbare fabrieksspecificaties en conform de BOVAG voorwaarden.

Uiteraard is een leenauto en leenfiets bij ons beschikbaar.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor autoschadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

car

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste acties?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×