Mobiliteit & Relatiepas

Pech onderweg is altijd vervelend en een goede pechservice is dan een hele opluchting. Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u bovendien écht voordeel in handen! De Service Pas biedt het hele jaar door tal van voordelen. U ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud bij ons autobedrijf.

Eurorepar mobiliteitspas - pechservice onderweg in Europa - Autobedrijf Bart Ebben Malden

Mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland én Europa!

Gedurende 1 jaar kunt u rekenen op 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Euro Repar Car Service ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. De mobiliteitsservice wordt uitgevoerd door de VHD alarmcentrale in samenwerking met Europ Assistance.

Eurorepar car service Servicepas bij Autobedrijf Bart Ebben in Malden regio Nijmegen

Interesse in de Eurorepar Mobiliteitspas? Bel ons op 024-3434544 of laat een bericht achter via ons contactformulier.

Zorgeloos op autovakantie

Zeker als de autovakantie naar het buitenland gaat, wil je dat de pechservice goed geregeld is. Eurorepar zorgt hier met een Europese dekking voor. Nog meer comfort op de autovakantie? Huur een dakkoffer bij ons voor direct meer bagageruimte!

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×