Koppeling vervangen

Op een mooie zondagmiddag besluit je om een stukje rond te rijden in jouw auto. Wanneer je terug wil schakelen om de bocht door te gaan kom je erachter dat je hierna niet meer snel op snelheid kan komen. Ook wanneer je vanuit stilstand wil wegrijden voelt de koppeling zwaar. Balen! Dit kunnen tekenen zijn van een slecht werkende koppeling. Maar wat kan je hieraan doen? Onder andere kan je bij ons je koppeling laten vervangen.

Wanneer moet ik mijn koppeling laten checken?

Het is lastig in te schatten wanneer een koppeling vervangen of gerepareerd moet worden. Wanneer je klachten hebt over de snelheid waarop uw auto optrekt of wanneer je verschil voelt in de hoogte of het gewicht van de koppeling, is het tijd om de koppeling te laten controleren bij een goede autogarage. Autobedrijf Bart Ebben weet wel raad met deze kwalen. Om verdere reparaties te voorkomen is het belangrijk dat je snel naar de garage gaat. Wij zullen jou dan snel en vakkundig helpen om zo snel mogelijk uw route te laten vervolgen.

Wat wordt er vervangen?

Wist u dat een koppeling wel 200.000 kilometer of meer mee kan gaan? Natuurlijk verschilt dit per auto en de manier waarop de auto gebruikt wordt. Omdat de gehele koppeling van de auto evenveel gelopen heeft, vervangen wij de alle onderdelen van de koppeling. Dit zijn de koppelingsplaat, het druklager en de drukgroep. Daarnaast controleert een van onze goed opgeleide monteurs de status van uw versnellingsbakolie, schakelgaffels en prise-as-keerringen. Omdat deze voor een kleine meerprijs vervangen worden, raden wij aan deze tegelijkertijd te vervangen. Hierdoor verkleint u de kans op lekkage en zo vele hogere kosten. Een merkbaar beter resultaat.

Uiteraard is het verstandig om het vervangen van de koppeling te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo weet u zeker dat u de weg op kan zonder moeilijkheden.

Koppeling vervangen in Nijmegen bij Malden.

Door onze gunstige ligging dichtbij afslag 3 van de A73 en de ruime (gratis) parkeergelegenheid is het vervangen van een koppeling vanuit Nijmegen snel geregeld. Het wachten is zo comfortabel mogelijk gemaakt in onze wachtruimte met gratis wifi en heerlijke koffie. Wilt u liever wat anders doen, dan is in overleg ook een leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service mogelijk.

Maak direct een werkplaats-afspraak of neem contact met ons op.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×