Groene onderdelen

Naast het Autobedrijf is er in ons pand ook het gelijknamige Onderdelenbedrijf Bart Ebben gevestigd. Met meer dan 65.000 gebruikte onderdelen voor Citroën en Peugeot in voorraad worden hier dagelijks vele nieuwe en groene, tweedehands autoonderdelen verkocht. Zowel voor personenwagens als bedrijfswagens.

Gebruikte onderdelen tot uw voordeel

Door eigen, hoogst moderne autodemontage krijgen originele onderdelen voor Citroën en Peugeot een tweede leven. Ook u kunt hier in onze werkplaats uw voordeel mee doen bij reparaties. Ook op gebruikte onderdelen zit garantie, maar ze zijn een stuk voordeliger en door puur hergebruik ook nog eens duurzaam. Uiteraard worden alleen na overleg en op uw verzoek gebruikte onderdelen gemonteerd, u heeft altijd de keuze voor nieuwe onderdelen.

Bart Ebben Onderdelen

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×