Marterverjager

Heeft u last van steenmarters die schade veroorzaken aan uw auto? Dan is de marterverjager van Stop & Go de perfecte oplossing om steenmarters uit de buurt van uw auto te houden. Verkrijgbaar bij Autobedrijf Bart Ebben in Malden.

Ieder jaar horen wij weer, in Nijmegen en omgeving, dat marters veel schade aan auto’s veroorzaken. Ze knagen bijvoorbeeld de kabels door van de auto of beschadigen het isolatiemateriaal. De marters worden aangetrokken door het vismeel of visolie wat verwerkt wordt in de kabels van de auto, maar ze houden ook van de warmte onder de motorkap.

De marterverjager van Stop & Go maakt gebruik van ultrasone geluiden, deze schrikken steenmarters af en ontmoedigen hen om in de buurt van uw auto te komen. Het apparaat is makkelijk te installeren en te gebruiken, en vereist geen extra onderhoud.

Ook is deze marterverjager milieuvriendelijk en veilig voor uw huisdieren. U hoeft zich geen zorgen te maken over schadelijke chemicaliën of gevaarlijke vallen.

Wilt u een marterverjager aanschaffen? Neem dan contact op met Autobedrijf Bart Ebben Malden via 024-3434544.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×