Citroën sleutelcover vervangen – Behuizing in originele kwaliteit

Door slijtage komt nog een defecte Citroën-contactsleutel nog weleens voor omdat de cover kapot gaat. De losse sleutelbehuizing is gelukkig apart te vervangen. Te lang met een kapotte sleutelhoes rondlopen, kan ook leiden tot een defect binnenwerk. Het vervangen van een complete contactsleutel is dan echter vele malen duurder.

De oude defecte contactsleutel snel weer als nieuw met een vervangende sleutelcover

Snelle en voordelige reparatie

Wij leveren en vervangen de contactsleutelbehuizing voor een cover met dezelfde kwaliteit als origineel in onze werkplaats. Dus geen goedkoop hoesje van slechte kwaliteit, maar gewoon een degelijke cover die weer jaren mee kan.

Passende sleutelcovers voor diverse Citroen contactsleutels

Geen reden dus om met een lelijke en kapotte contactsleutel rond te rijden. Informeer naar de mogelijkheden voor uw Citroën-contactsleutel. Wij hebben covers voor vele modellen in voorraad.

Overigens hebben wij ook Peugeot-contactsleutel covers voorradig.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×