Citroën sleutel cover vervangen – Behuizing in originele kwaliteit

Door slijtage komt nog een defecte Citroën contactsleutel nog weleens voor. Dit komt omdat de cover kapot gaat, de losse sleutel behuizing is gelukkig apart te vervangen. Te lang met een kapotte sleutelhoes rondlopen kan ook leiden tot een defect binnenwerk, het vervangen van een complete contactsleutel is dan echter vele malen duurder.

De oude defecte contactsleutel snel weer als nieuw met een vervangende sleutelcover

Snelle en voordelige contactsleutel reparatie

Wij leveren en vervangen de contactsleutelbehuizing voor een cover met dezelfde kwaliteit als origineel in onze werkplaats in Malden bij Nijmegen. Dus geen goedkoop hoesje van slechte kwaliteit, maar gewoon een degelijke cover die weer jaren mee kan.

Passende sleutelcovers voor diverse Citroen contactsleutels

Geen reden dus om met een lelijke en kapotte contactsleutel rond te rijden. Informeer naar de mogelijkheden voor uw Citroën contactsleutel, wij hebben covers voor vele modellen in voorraad.

Overigens zijn ook Peugeot contactsleutel covers bij ons voorradig.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor autoschadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

car

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste acties?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×