Bedrijfswagens

Naast personenwagens zijn ook bedrijfswagens voor ons dagelijkse kost. Zowel de levering van occasions of nieuwe bestelwagens als het inrichten, onderhouden en repareren ervan zijn voor ons dagelijks werk.

Levering Citroën, Peugeot & andere merken

Uiteraard werken we veel met de Citroën Berlingo, Jumpy en Jumper evenals de Peugeot Partner, Expert en Boxer bedrijfsauto’s, maar ook andere merken zijn geen enkel probleem voor ons onafhankelijke BOVAG Autobedrijf in de regio Nijmegen. Zowel nieuwe bestelauto’s als occasions leveren wij op maat.

Peugeot Expert 2017 dubbele cabine - dubbele schuifdeur nieuw geleverd Citroen Jumper Bedrijfswagen nieuw geleverd - laadvloer en imperiaal gemonteerd

Bedrijfswagens inrichting

Als eenmaal de perfecte bestelwagen gekozen is kan deze nog verder afgestemd worden op de specifieke wensen ten aanzien van de inrichting en verdere accessoires. Vakkundig kan bijvoorbeeld een laadvloer, tussenschot, imperiaal, opbergkast of wandbekleding worden aangebracht.

Citroen Berlingo bedrijfswagen tussenschot laadruimte nieuw gemonteerd Metalen of houten kasten Citroen Peugeot bedrijfswageninrichting monteren

Bestelwagen onderhoud & reparatie

Daarna is degelijk onderhoud noodzakelijk om de investering ook probleemloos te kunnen blijven terugverdienen. In onze werkplaats wordt niet alleen efficiënt aan bestelwagens gewerkt maar wordt er ook daadwerkelijk meegedacht om degelijk onderhoud voor nette prijzen te blijven bieden.
VW Crafter bedrijfswagen vloer laadruimte vervangen - BOVAG Autobedrijf in Malden bij Nijmegen

Bij Citroën en Peugeot modellen is hier ook de mogelijkheid om, indien gewenst, met tweedehands onderdelen te werken voor kostenefficiënte reparaties.

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op

Citroen Jumpy 2017 dubbele cabine bedrijfswagen nieuw geleverd

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×