Bart Ebben verbindt zich aan Montessori Games

Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 september 2019 vindt er in Nijmegen een bijzonder cultureel en sportief evenement plaats. Het Montessori College Nijmegen organiseert die dagen de allereerste Global Montessori Games, waarbij er leerlingen uit zes landen, waaronder China en Peru, naar Nijmegen komen om met hun leeftijdsgenoten (12-16 jaar) kunnen sporten en socializen. Autobedrijf Bart Ebben draagt een steentje aan de Montessori Games bij.

De sportieve prestaties zijn ondergeschikt aan het onderlinge contact en het overbruggen van culturele verschillen om vriendschappen voor het leven op te bouwen. Autobedrijf Bart Ebben levert hier van harte een bijdrage aan. Daarom heeft het Maldense autobedrijf zich als logistiek partner verbonden aan de Global Montessori Games.

Als logistiek partner stelt Autobedrijf Bart Ebben auto’s ter beschikking aan de organisatie om onder andere rectoren van scholen uit andere landen, hooggeplaatste functionarissen van de internationale Montessori gemeenschap en genodigden van de Verenigde Naties gedurende hun bezoek te vervoeren. ‘Door het vervoer te faciliteren dragen we bij aan de kernwaarde van de Global Montessori Games: verbinding’, zegt marketing specialist Hans van Brunschot van Autobedrijf Bart Ebben. ‘Natuurlijk vinden wij de zichtbaarheid in de omgeving die we genereren door deze samenwerking erg prettig, maar wij vinden het doel dat de organisatie nastreeft heel belangrijk. Als familiebedrijf dat als kernwaarden overleg, samenwerking en collegialiteit heeft, zien wij onze eigen visie terug in de doelstelling van de Global Montessori Games.‘

Autobedrijf Bart Ebben stelt gedurende de Global Montessori Games een aantal Peugeots 108 ter beschikking aan de organisatie. Om hooggeplaatste genodigden een bijzondere ervaring bieden worden zij van en naar de sportevenementen gereden in Bart Ebben’s unieke Citroën DS, de wagen waar het ruim veertig jaar geleden allemaal mee begonnen is voor Bart Ebben.

 

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor autoschadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

car

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste acties?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×