Bart Ebben verbindt zich aan Montessori Games

Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 september 2019 vond er in Nijmegen een bijzonder cultureel en sportief evenement plaats. Het Montessori College Nijmegen organiseerde de allereerste Global Montessori Games, waarbij er leerlingen uit zes landen, waaronder China en Peru, naar Nijmegen kwamen om met hun leeftijdsgenoten (12-16 jaar) te kunnen sporten en socializen. Autobedrijf Bart Ebben droeg een steentje aan de Montessori Games bij.

Tijdens de Games zijn sportieve prestaties ondergeschikt aan het onderlinge contact en het overbruggen van culturele verschillen om vriendschappen voor het leven op te bouwen. Autobedrijf Bart Ebben levert hier van harte een bijdrage aan. Daarom verbond het Maldense autobedrijf zich als logistiek partner verbonden aan de Global Montessori Games.

Als logistiek partner stelde Autobedrijf Bart Ebben auto’s ter beschikking aan de organisatie om onder andere rectoren van scholen uit andere landen, hooggeplaatste functionarissen van de internationale Montessori gemeenschap en genodigden van de Verenigde Naties gedurende hun bezoek te vervoeren. ‘Door het vervoer te faciliteren droegen we bij aan de kernwaarde van de Global Montessori Games: verbinding’, zegt marketing specialist Hans van Brunschot van Autobedrijf Bart Ebben. ‘Natuurlijk vinden wij de zichtbaarheid in de omgeving die we genereren door deze samenwerking erg prettig, maar wij vinden het doel dat de organisatie nastreeft heel belangrijk. Als familiebedrijf dat als kernwaarden overleg, samenwerking en collegialiteit heeft, zien wij onze eigen visie terug in de doelstelling van de Global Montessori Games.‘

Autobedrijf Bart Ebben stelde gedurende de Global Montessori Games een aantal Peugeots 108 ter beschikking aan de organisatie. Om hooggeplaatste genodigden een bijzondere ervaring bieden werden zij van en naar de sportevenementen gereden in Bart Ebben’s unieke Citroën DS, de wagen waar het ruim veertig jaar geleden allemaal mee begonnen is voor Bart Ebben.

De Montessori Games bestonden uit zeer uiteenlopende elementen, naast sporten werden ook Amsterdam en Nijmegen met al hun facetten bezocht. Ook het avondprogramma zorgde voor vele uitwisselingen van culturele en sociale aspecten. Dit alles erop gericht om elkaar en elkaars culturen beter te leren kennen met vele eyeopeners voor alle deelnemers!

Global Montessori Games cultuur - uitwisseling in avondprogrammaGlobal Montessori Games cultuur - Van Gogh museum uitwisselingGlobal Montessori Games sporten - dans in de sporthal in NijmegenGlobal Montessori Games sporten buiten op het sportveld in Nijmegen

 

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×