Automaatbak spoelen

In 2019 hebben wij onze expertise bij Bart Ebben verder uitgebreid met het spoelen van automatische transmissies. Door een cursus te volgen en ons later te erkennen door Motul EVO, zijn wij bevoegd om jouw automatische transmissie te spoelen. Na deze erkenning zijn wij steunpunt als een van hun dealers. De officiële apparatuur met de modernste technologiën staan bij ons in de vakgarage. Zo krijgt jouw automaatbak de beste spoelbeurt.

Wat doet de garage bij het uitspoelen van de automatische versnellingsbak?

Veel problemen met de versnellingsbak ontstaan door slijtage en vocht. Door deze factoren en het gebruik van de olie gaat de kwaliteit van de olie achteruit waardoor de smering van de transmissie minder soepel gaat. Na het spoelen van de transmissie wordt dit vocht, vuil en de aanslag definitief verwijderd en wordt de nieuwe versnellingsbakolie weer toegevoegd. Het is voor jouw rijcomfort fijn om dit iedere 60.000 kilometer te doen. Zo kan je comfortabel de weg op.

Wat is Motul EVO?

Motul EVO is een bedrijf dat trainingen geeft over automatische transmissies. Dit kunnen zij doen, omdat zij specialist zijn op het gebied van automatische versnellingsbakken van auto’s.

Het merk Motul kan je al herkennen van de olieproducten en andere vloeibare producten voor alle gemotoriseerde voertuigen.

Voorkomen is beter dan genezen

Het kan zo zijn dat je problemen hebt met de versnellingsbak van jouw automaat. Deze problemen kunnen mogelijk verholpen worden met het uitspoelen van de versnellingsbak. Dit wil niet zeggen dat het uitspoelen alle problemen van de transmissie verhelpt. Is deze dusdanig versleten of defect, is een revisie niet te voorkomen.

Afspraak automaatbak spoelen                                                                                                      

Ben je van plan om binnenkort naar de garage te gaan voor een onderhoudsbeurt aan jouw automaat, dan is het verstandig om in combinatie met een grote of kleine beurt ook gelijk de transmissie door te laten spoelen door onze vakkundige monteurs.

Maak direct een werkplaats-afspraak of neem contact met ons op.

Bekijk in de onderstaande video hoe het automaatbak spoelen in zijn werk gaat:

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×