Keuring

APK Keuring

Zoals u weet is de APK keuring een verplicht meetmoment voor uw auto, u kunt hiervoor uitstekend bij ons in Malden (gemeente Heumen, regio Nijmegen) terecht. Onze monteurs zetten hun ruime ervaring graag voor u in om de APK snel en efficiënt voor u uit te voeren.

De APK is een goede gelegenheid om de conditie van uw auto op te nemen. Of u nu wilt weten wat het kost om uw auto weer in topconditie te krijgen of wat de minimale inspanning is om nog een keer door de keuring te komen. We doen ons best voor een transparante communicatie over kosten van een reparatie aan uw auto, persoonlijk contact is hierbij voor ons heel belangrijk.

Wachten is comfortabel mogelijk in onze wachtruimte met wifi en lekkere koffie. In overleg is ook een leenfiets, leenauto of haal-en-breng-service mogelijk.

Gratis APK keuring?

Jazeker, dat kan! Als u uw APK-keuring combineert met een grote onderhoudsbeurt is de APK keuringstijd altijd inbegrepen in de beurt. Alleen de afmeldkosten en het gebruik van de noodzakelijke (milieu)testapparatuur worden dan aan u doorberekend. Aangezien de APK slechts een momentopname is en geen onderhoudsbeurt raden wij het combineren van de keuring met een onderhoudsbeurt sterk aan.

Mogelijke APK afkeur kan dan vaak direct worden opgelost waardoor u niet nog eens naar Malden hoeft te komen voor de herkeuring.

Meer informatie over de APK

Wacht niet te lang met keuren, bij te laat uitvoeren van de keuring riskeert u een boete. Uw auto mag al 2 maanden voor de vervaldatum gekeurd worden, de APK vervaldatum wijzigt hiermee niet voor het komende jaar! Nog eerder keuren kan ook, dan wijzigt de vervaldatum wel. Maak direct een APK afspraak in onze online agenda.

APK keuring 2 maanden voor vervaldatum mogelijk
Meer weten over de APK keuring? Bekijk dan de onderstaande video of neem contact met ons in Malden (net onder Nijmegen) op. Op de RDW site staat het eerder keuren ook nog eens uitgebreid uitgelegd.

 

APK snel geregeld vanuit Nijmegen

Door onze gunstige ligging dichtbij afslag 3 van de A73 en de ruime (gratis) parkeergelegenheid is de APK vanuit Nijmegen snel geregeld.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor autoschadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

car

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste acties?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×