Aircoservice Actie

Laat je ventilatiesysteem verzorgen, verfrissen en preventief behandelen tegen bacteriën zodat er geen vervelende geurtjes kunnen ontstaan. Laat nu een airco-onderhoudsbeurt uitvoeren voor €75.

Een goedwerkende airco is niet alleen prettig op warme dagen, om het hoofd goed koel te houden, want het heeft veel meer voordelen. Zo kan de airco voorkomen dat de ramen van binnen beslaan als het koud en vochtig is. Daarnaast slurpt het koelsysteem van je brandstof, dus het is zaak om deze tiptop in orde te hebben. Deze onderhoudsbeurt zorgt daarvoor. En buiten dat voorkomt het dat schimmels en bacteriën een kans krijgen, zo haal je niet raar je neus op wanneer je in de zomervakantie door Italië toert. Het volledige pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Legen van het systeem door te vacumeren
  • (Bij)vullen van de airco met lekdetectievloeistof
  • Reinigen

Plan nu een afspraak in of neem contact op.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×