Aircoservice

Kunnen vertrouwen op uw airco met goede aircoservice

Airconditioning in de auto is tegenwoordig al een vanzelfsprekendheid, maar dat wil niet zeggen dat er geen airco-service nodig is! Uw airco verliest langzaam zijn vloeistof en daarmee zijn werking maar ook zijn smering voor het systeem. Voorkom daarom nare (en dure) verrassingen door schade en laat Autobedrijf Bart Ebben jaarlijks de zorg om uw airco op zich nemen.

Maak direct een afspraak of neem contact op met Jan op 024-34 34 544 of via ons contactformulier.

Airco inspectie en onderhoud bij BOVAG Autobedrijf Bart Ebben in Malden regio Nijmegen

Airco service voor alle automerken

We beschikken nu ook, als een van de weinige Autobedrijven, over een aircoservice-apparaat voor de auto’s van de nieuwste generatie met het r1234yf koudemiddel.

Dus alle automerken en bouwjaren zijn welkom! Het is mogelijk om de service te combineren met onderhoud of een reparatie.

Een losse airco-onderhoudsbeurt kost bij ons € 149,-.

Airco inspectie voor alle automerken en bouwjaren BOVAG Autobedrijf in Malden bij Nijmegen - ook service voor R1234yf koudemiddel

Interieurfilter vaak onderschat

De frisse lucht die uw auto in komt, stroomt eerst door het interieurfilter om zo vuil en pollen uit de lucht te halen. Dit filter heeft zeker geen eeuwig leven, niet alleen hoopt zich vuil erin op, maar vaak ontstaat ook schimmelvorming. De lucht die u en uw passagiers inademen, is daarmee ineens niet meer zo fris… Laat het interieurfilter daarom regelmatig vervangen.

Aircocontrole Interieurfilter veel vuil en blad - voorzijde Pollenfilter service regio Nijmegen - Malden

Is airco-onderhoud toch te lang uitgesteld?

Goed om te weten dat wij voor heel veel Peugeot- en Citroën-modellen tweedehands airco-onderdelen als een compressor, verdamper of condensor kunnen leveren en monteren. Een voordeel als u onverhoopt toch voor een dure reparatie komt te staan en het is ook nog eens een duurzame oplossing!

Ook een lekkage in het aircosysteem kunnen we snel opsporen en het betreffende onderdeel vervangen:

Kijk voor meer informatie over de optimale werking van de airco ook eens bij onze partner Eurorepar.

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×