Autobedrijf Bart Ebben verder onder Eurorepar-vlag

Autobedrijf Bart Ebben, sinds jaar en dag gevestigd op de Sluisweg 18 in Malden, gaat verder onder de vlag van de opkomende garageformule Eurorepar Car Service. Vanaf deze maand ontvangen Jan en Carmen Veltman hun klanten ook namens het van oorsprong Franse bedrijf.

Autobedrijf Bart Ebben Malden verder met Eurorepar Car Service

Het besluit om over te stappen naar Eurorepar Car Service is door Jan en Carmen niet zomaar genomen. ‘Wat uiteindelijk voor ons de doorslag heeft gegeven, is dat wij onze klanten hier in de regio écht meer service kunnen bieden met Eurorepar .’, zegt Jan, die samen met zijn vrouw Carmen, de dochter van Bart Ebben Senior, de directie vormt van het autobedrijf. ‘Hoewel we van huis uit natuurlijk een Citroën en Peugeot-bedrijf zijn, is de werkplaats er voor onderhoud en reparatie van elk merk auto. Dat willen we benadrukken.

Door met Eurorepar Car Service, een organisatie met ruim 3.300 filialen in Europa, samen te werken kunnen wij sneller nieuwe onderdelen bestellen omdat we toegang hebben tot meer leveranciers zodat we ook voor elk merk daadwerkelijk de beste oplossing kunnen bieden.

Ook voorziet Eurorepar Car Service beter in vervangende mobiliteit en heeft het een groot en sterk netwerk. Allemaal voordelen die wij aan onze bestaande en hopelijk nieuwe klanten aan willen bieden zodat zij zich nóg beter geholpen voelen.’

We blijven Autobedrijf Bart Ebben

Daarbij biedt een samenwerking met Eurorepar Car Service meer voordelen. ‘Het belangrijkste voor is dat wij Autobedrijf Bart Ebben kunnen blijven’, vervolgt Jan. ‘Andere formules stellen bepaalde eisen aan de uitstraling, maar bij Eurorepar Car Service kunnen wij onze eigen kernwaarden gastvrij, service gericht en serieus als het moet, met een knipoog als het kan, op onze eigen manier uit blijven dragen. Het is voor ons heel belangrijk dat een klant, of die nu voor een bezoek aan de werkplaats of een proefrit met één van onze occasions komt, zichzelf thuis voelt bij ons in Malden.’

Nauwere band met Citroën, Peugeot en DS

De historische link tussen Ebben en Citroën deed de rest. Eurorepar Car Service is immers een label dat van origine uit de PSA-stal komt, de overkoepelende organisatie van het merk Citroën, maar ook van luxemerk DS en Peugeot.

Autobedrijf Bart Ebben startte meer dan veertig jaar geleden als Citroën DS specialist in Molenhoek. De komende tijd wordt er hard gewerkt om de showroom en werkplaats alsook de website van het autobedrijf van een frisse look te voorzien. Klanten kunnen echter vanaf heden al terecht voor de optimale Eurorepar-service bij Autobedrijf Bart Ebben.

Eurorepar Car Service Bart Ebben-Vertrouwd onderhoud in Malden regio Nijmegen

Maak een afspraak in onze werkplaats

Voor onderhoud, reparatie én APK bent u bij Autobedrijf Bart Ebben aan het juiste adres! Maar ook voor schadeherstel kunt u bij ons in Malden terecht.

car

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
car
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×